TRIM - ved trimning rykkes hårene af med fingrene.
KLIP - her klippes hårene af med en saks eller en klippemaskine

...en hundetrimmer er derfor ikke en maskine til at klippe hunde med, men en person, der rykker hår af med fingrene!

Lær din hund allerede fra hvalp at stå stille og finde sig i at få løftet og holdt ben, ører osv. - også selvom den ikke som hvalp har behov for så meget pelspleje.


BEMÆRK!
af praktiske og hygiejniske årsager kan vi ikke behandle hunde, der er i løbetid. Falder din tid sammen med hundens løbetid, så ring venligst og få ændret aftalen.

BEMÆRK!
hvis din hund har lopper er vi nødt til at afvise den, pga. smitterisiko for de andre kunder i salonen. VÆR OPMÆRKSOM PÅ AT DET KOSTER 1/3 AF BEHANDLINGSPRISEN, HVIS VI ER NØDT TIL AT AFVISE DIN HUND PGA. ET UBEHANDLET LOPPEPROBLEM!

BEMÆRK!
trimmehunde må ikke vaskes 3 uger før og efter trimning. Hunden må ikke være våd (pga. regnvejr) når den kommer til trimning.

BEMÆRK!
nye trimmehunde SKAL ses af frisøren inden der aftales tid til trimning - vi har alt for mange hunde, der må afvises fordi de alligevel ikke er trimmemodne. Hvis du insisterer på at få en tid uden at vise hunden først, koster det 1/2 behandlingspris hvis hunden ikke er trimmemoden, når den kommer


At komme i hundesalon kan være en meget stressende oplevelse for hunden, og det er helt normalt at den sover resten af dagen, når den kommer hjem. Det er trods alt flere timer hunden står på bordet under en behandling. Men oplevelsen kan meget let blive negativ for hunden, hvis den konstant skal korrigeres fordi den ikke har lært at stå pænt hjemmefra. Vi forsøger altid at give hundeejerne vejledning i hvordan de træner "salonbesøg" med deres hund - det kræver jo egentligt ingen stor indsats fra hundeejeren, eftersom man alligevel jævnligt skal børste hunden igennem derhjemme.

Rent praktisk er det også noget nær en umulig opgave at lave et pænt resultat på en urolig hund.


Pelspleje hjemmefra

En anden ting, der kan gøre besøget negativt for hunden er, hvis pelsen er meget filtret. Det gør ONDT når filtrene skal redes ud - også selvom man bruger specielle "filterknusere" er det bestemt ikke behageligt for hunden. Og en meget filtret pels forlænger ofte behandlingstiden med mindst en time. Vi instruerer derfor altid hundeejerene i korrekt børstemetode, når hunden hentes efter endt behandling, ligesom vi tilbyder at de kan komme og få hjælp, hvis de løber ind i et pelsproblem, de ikke kan styre.

Undskyldningerne for manglende pelspleje er mange, men stort set ingen er gode nok! Især ikke, når samme hund kommer næste gang og er lige så filtret!
Derfor tilbyder salonen at du for 50,- kr./gang kan få din hund børstet igennem en gang ugentligt.
Det forudsætter, at hunden kommer fast hver uge, og at den max. 4-5 uger tidligere har været klippet/børstet helt i bund i salonen.

Men da disse tilbud desværre ikke har vist sig at have den ønskede effekt - nemlig færre filtrede hunde - ser vi os nødsaget til at indføre et "bødesystem":
1. gang hunden møder op meget filtret og evt. må klippes helt i bund, tilbydes førnævnte "servicemuligheder"(vejledning/ugentlig børstning)
2. gang hunden møder ligeså filtret koster behandlingen 200,- kr. ekstra
3. gang bliver hunden afvist


Hundeejerens ansvar

Når man anskaffer sig en hund med en plejekrævende pels, må man gøre sig klart hvilket stort arbejde det egentlig er med nogle racer.
Man kan IKKE bare lade stå til og så forvente at hundefrisøren gang på gang retter op på miseren, samtidig med at hun så lige opdrager hunden til at stå pænt!
Desværre er mange hundeejere blevet fejlinformeret af opdrætteren, der typisk har "underdrevet" den nødvendige ti/indsats til pelspleje. Derfor tilbyder vi gerne at hjælpe disse hvalpeejere, så de allerede inden de kommer i salonen med hunden kan komme rigtig igang med pelsplejen. "Fanger" vi dem i butikken med de små hvalpe får de tilbuddet om at komme og lære at børste hvalpen korrekt eller i hvert fald komme og spørge, hvis de løber ind i problemer. 

 

Søgning
Søg