Vores politik
 
Her i Salon Hundehår betragtes hunden som helhed og vi fokuserer ikke udelukkende på dens pels. Ser vi noget der ikke er, som det skal værre, gives der vejledning - fx ved tegn på hudproblemer, tandsten og overvægt, gode råd om opdragelse osv. Vi er ærlige, siger tingene ligeud, taler dig ikke efter munden og går ikke på kompromis med vores overbevisninger. Her er, hvad du som kunde kan forvente i salonen:
* Kan din ruhårede hund trimmes, men du ønsker den klippet, er det ikke her du skal komme. Omvendt trimmer jeg ikke en hund som ikke kan trimmes. Jeg er fuldt ud bevidst om, at der er visse ”ru” racer som kan have problemer med blød pels og disse hunde skal naturligvis ikke trimmes.
* Jeg afleverer ikke en hund der er filtret, blot fordi ejeren synes det er grimt at den skal klippes ned og i stedet vil have at jeg klipper over filterne.
* Jeg binder ikke hunden i en galge men foretrækker at lade den stå løs. De fleste hunde står meget mere roligt når de ikke føler sig kvalt.
* Jeg bruger kun mundkurv som sidste udvej. Har hunden ved en tidligere behandling haft mundkurv på, kommer den ikke automatisk på igen ved næste behandling. Jeg har adskillige hunde som kun har haft mundkurv på én gang, hvorefter de har stået pænt. Mundkurv må kun anvendes i max. 10 min. ad gangen og er derfor ikke en holdbar løsning
* Jeg bruger altid lidt tid på lige at hilse på hunden inden jeg går i gang – det går altid meget lettere når hunden først har fået lov til at ”vaske” mig lidt i hovedet.

*

Hvalpe, unghunde og hunde som aldrig har været til frisør før, får altid nogle ekstra pauser i løbet af dagen.
* Alle hunde, som står pænt, får en pose ”guffere” med hjem.
* Det er gratis – som fast kunde – at få klippet/ trimmet pandehår og klippet negle mellem behandlingerne.
* Jeg forsøger ikke at maskinklippe mig ud af for kraftig – uplejet – pels på fx spaniels. Jo mere der klippes jo kraftigere bliver pelsen og jo større bliver problemet. Eneste løsning er at trimme pelsen.
* Jeg viser dig gerne hvordan du bedst børster din hund, og du er altid velkommen til at blive og se på mens hunden bliver ordnet.
Søgning
Søg