ZiwiPeak Cuisine !

ZiwiPeak er sammensat, så det så tæt som muligt kopierer sammensætning af den føde, katte ville finde, hvis de skulle jage i naturen.

                                                     ---------------------------

¤ sund, afbalanceret kødbaseret foder, indeholdende alle de nødvendige vitaminer og mineraler

¤ kun naturlige ingredienser, opdrættet uden brug af hormoner og antibiotika

¤ ikke tilsat farve, salt, sukker, kunstige konserveringsmidler, fyldstoffer eller korn

                                                      ----------------------------

FORDELE VED AT FODRE MED ZIWIPEAK

1) katte er kødædere. Det ses tydeligt når man ser på længden af tarmkanalen sammenholdt med kropslængden – den er betydeligt kortere end hos den altædende gris og det planteædende får. Hunden og katten har specialiseret sig til at leve på en diæt, der har et højt indhold af protein og fedt, og lavt indhold af kulhydrater.
2) De seneste studier i USA afslører, at den mest almindelige(men ikke den eneste) årsag til overvægt hos katte er, at de fodres med store portioner kulhydrat-rige diæter og ikke har mulighed for at brænde alle de ekstra kalorier af. Kødbaserede diæter kræver et mindre foderindtag hos hunden
3) ZiwiPeak Cuisine er sammensat af professionelle og imødeser AAFCO´s krav til ernæringsrigtigt hunde- og kattefoder
4) I modsætning til kornbaserede diæter, kan katte bedre fordøje ZiwiPeak foderet. Derved reduceres den store mængde afføring, som ses ved fodring med kulhydrat-rigt foder.
5) Meget af det billige kattefoder indeholder store mængder kulhydrater fra dårlig kvalitet korn og korn-biprodukter. Tilføj kunstige konserveringsmidler, farvestoffer og diverse fyldstoffer og du får en hel del foder, der snarere hindrer end fremmer din kats sundhed
6) katte har brug for at få tilført flere essentielle aminosyrer (bl.a. taurin) gennem kosten. Disse findes kun i kød og indmad.
7) Ledproblemer er hyppigere hos nogle racer end andre. Ingredienser som New Zealand muslinger og bindevæv fra vildt (der tilfører fordøjeligt chondroitin og glucosamin) er tilsat ZiwiPeak Cuisine, for gennem ernæringen at sikre langvarig led-sundhed.
8) Da katte, der jager i naturen, ville spise stort set alle dele af deres bytte, og derved få de ernæringsmæssige fordele ved at spise bl.a. lever, hjerte, nyrer og kallun, bør disse også være en del af en naturlig, sund diæt
9) For at katte kan få størst udbytte af deres foder, er det vigtigt at bevare så meget af den oprindelige næringsværdi som muligt under forarbejdningen af råvarerne. Ved at lufttørre produktet fjernes fugten og foderet konserveres naturligt. Herefter forsegles det i en lufttæt forpakning. Dette er en effektiv måde at bevare den ernæringsmæssige værdi at proteiner og vitaminer.


Ududover kød indeholder tørfoderet: lever, kallun, hjerte og nyre, cikorie, grønlæbet og blå musling, fiskeolie, lecithin, kelp(tang), vitaminer og mineraler, taurin

(vi har ikke ZiwiPeak tørfoder til kat på lager, men det kan bestilles hjem efter ønske)

Klik for stort billede....
ZiwiPeak dåsefoder fås i 4 varianter til kat:

Hjort, Hjort & Fisk, Lam, Oksekød
Søgning
Søg