Profil
Dyrenes Butik ejes og drives af veterinærsygeplejerske Anne Mette Raundahl MikkelsenVores vision er at sikre, at dit kæledyr får et langt og godt liv - uanset om det drejer sig om et marsvin som kæledyr eller hunden som topatlet på konkurrencebanerne.

Hos os er DIT dyr det vigtigste - om det er træning, pelspleje, korrekt ernæring eller blot almindelig daglig pasning hjælper vi med at finde det, der er bedst for dyret.

Butikken er ikke med i nogen stor kæde, og derfor bestemmer vi selv, hvad der kommer på hylderne. Der er kun ET krav, der skal opfyldes: KVALITET!
Derfor adskiller butikken sig fra de traditionelle, lidt "supermarkedsagtige" dyrehandler - hos os finder du ofte helt andre varemærker end dem, du ser andre steder.

Især indenfor fodring af de forskellige familiedyr kan der gøres en meget stor forskel for dyrenes sundhed, trivsel og livslængde - artsbestemt, naturlig fodring står højt på listen over det vi brænder for. Hver år dør mange smådyr en alt for tidlig død pga. forkert fodring, ligesom mange hunde og katte plages af "livstilssygdomme", som nemt kan undgås eller afhjælpes med korrekt fodring.

Vi gør en stor indsats for at give ordentlig og ærlig information om de dyr, vi sælger - så sikrer vi at kunden ved, hvad korrekt pasning og fodring indebærer, og hvilke "ulemper" der kan være ved at dele hjem med det pågældende dyr.

I Salon Hundehår - en fast del af Dyrenes Butik siden 2009 - gør vi også en stor indsats for at uddanne ejeren i den daglige pelspleje og ikke mindst håndtering af hunden under pelspleje. Det sikrer, at hunden ikke opfatter besøg i salonen som noget ubehageligt.  
Søgning
Søg